Lite av varje.

Jag och Molly har varit iväg och gjort personspår och så roligt vi hade det. 

Vi hade tur med vädret, solen sken i dagarna tre och den nya fina selen till Molly gjorde så att hon redan på andra dagen förstod när jag tog på henne den att nu skall vi ut och spåra.

Vi gjorde även uppletande emellan när spåret skulle ligga en stund. 

Vi var trötta men nöjda med allt vi fick göra. 

Nu har jag ute personspår och uppletande kurs under fliken spår och sök. 

Välkomna in och titta där. 🙂

Hej.

Nu kommer värmen och vi hoppas på en fin och lagom varm sommar. 

Djurlivet är full igång i skog och mark så var försiktiga. Rådjur och älgar är i full gång med att föröka sig och det kan vara lite spännande att gå i skogen bara för det. Ormar är också en sak att vara uppmärksam på. 

Fåglarna är igång också. Vi upptäckte att en duva ruvar i ett bo inte långt från vårt hus. Hundarna hade varit lite nyfikna och haft koll på den när duvan höll på med att fixa till boet. Nu ligger den och ruvar och är man lugn och någorlunda tyst så kan man se den ruva i boet när man tittar till den. 

Ha en fin sommar alla. 

Ja nu skall jag få mer tid att upptadera här och känna att jag inte behöver plugga på en stund. Helgen den 10-11 och 12 december så gjorde jag tentan för att bli hundpsykolog och jag klarade mig. Så skönt. Att utbilda sig till det man vill jobba med är ju en dröm som nu är sant på riktigt. Ja jag har ju jobbat som hundinstruktör nu ett bra tag men att vidareutbilda sig är inte så dumt. Man är aldrig full lärd så mer kommer det bli så småningom och jag har bra kolleger som man kan bolla lite frågor med. Så jobbar jag ju på det bästa jobbet med en chef som uppskattar och talar om att man är duktig som klarade utbildningen. Tack för att jag får jobba här Goviks Hundakademi 🙂

Hej på er.

Om ni undrat var jag tagit vägen så är det så att min ena tik har fått valpar. Ja inte så många men två stycken kräver sin tid ändå.

Första gången för mig och för tiken men har man snälla och goa vänner så går det mesta bra.

Båda är tingade.

Nu har jag kommit igång med kurser som finns på hemsidan. Hur som helst så är det nu sommar och en liten semester kommer jag att ha.

 

Hoppas att det är bra med alla. Vi jobbar vidare med våra hundar och kurserna här.

Nu är det vår. Ena dagen snöar det och andra dagen skiner solen så fint så. 

Hur som helst så börjar det vara ok att sitta ute med kaffekoppen och njuta av att få lite sol på näsan och bara vara. Blommorna sticker upp och hundarna springer runt med leksakerna ute igen. 

Skogen är lika intressant som alltid. Man ser rådjur och harar. Räven brukar gå förbi ibland. 

Nu tar vi vara på det fina och njuter av det. 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS